Σελίδες

Εύκολο κατέβασμα, αρχειοθέτηση & Backup όλων των φωτογραφιών και βίντεο...

Ξεκινώντας από την ανάγκη για περισσότερο χώρο αφού στο Google oi 2 λογαριασμοί μου ήδη έχουν γεμίσει βρήκα την επιλογή πως να κατεβάσω με λίγα μόνο κλικ όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο τα email μου τα βίντεο και το ιστορικό του YouTube και ένα σωρό άλλα που μέχρι στιγμής αγνοούσα και να τα σώσω στον τοπικό μου δίσκο και στην συνέχεια να τα διαγράψω από το google για να ελευθερώσω χώρο.

 


Η επιλογή αυτή ακούει στο όνομα Αρχειοθέτηση google και την βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://takeout.google.com/


Απο
-επιλέγουμε την προεπιλογή όλων κάνοντας κλικ στο κατάργηση επιλογής όλων, τσεκάρουμε πάνω δεξιά ότι είμαστε συνδεδεμένοι στον σωστό λογαριασμό και στην συνέχεια επιλέγουμε αυτά που θέλουμε να κατεβάσουμε.

Στο επόμενο βήμα ορίζουμε το αρχείο που θέλουμε και τον προορισμό (θα σας έρθει λινκ για
download  στο email) και τέλος αυτό ήταν όλο.
Κατεβάζετε όλο το περιεχόμενο στον υπολογιστή σας και τα αρχειοθετείτε.

 

Ψάχνοντας τρόπο να αρχειοθετήσω τις φωτό και τα βίντεο μου με τον τρόπο που θέλω δηλαδή ανά έτος και μήνα ανακάλυψα επίσης ένα κορυφαίο πρόγραμμα που ονομάζεται PhotoMove το οποίο κάνει αυτόματη ταξινόμηση φωτογραφιών και βίντεο κατά ημερομηνία που δημιουργήθηκαν.

 

 

Η διαχείριση των αρχείων εικόνας και βίντεο είναι εύκολη: Επιλέξτε το φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θέλετε να ελέγξετε. Επιλέξτε μια νέα θέση όπου θα αντιγραφούν ή μετακινηθούν οι ταξινομημένοι φάκελοι και αφήστε το Photomove να βρει όλα τα αρχεία που περιέχουν πληροφορίες EXIF με την πραγματική ημερομηνία που λήφθηκαν οι φωτογραφίες  ή τα βίντεό σας .

Προαιρετικά επιλέξτε τις ρυθμίσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη δομή του φακέλου, τον χειρισμό
των διπλών

αρχείων, τους τύπους αρχείων και τα μοντέλα κάμερας. Κάντε κλικ είτε το κουμπί αντιγραφής είτε μετακίνησης για να επεξεργαστείτε τα αρχεία σας.Θα βρείτε τα αρχεία φωτογραφιών ή βίντεο σας σε υποφακέλους με ημερομηνία κάτω από το φάκελο προορισμού που ορίσατε.

Η απλή έκδοση είναι δωρεάν και θα σας κάνει σχεδόν όλες τις επιλογές για τους πιο απαιτητικούς όπως εγώ η Pro έκδοση κοστίζει ΜΟΝΟ 9€…

https://www.mjbpix.com/automatically-move-photos-to-directories-or-folders-based-on-exif-date/

 

 

Και άφησα το καλύτερο τελευταίο….  Το τέλειο πρόγραμμα…. Για ONLINE ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ….  

6TB Terrabyte  χώρος που μπορείτε να μοιραστείτε με 6 άτομα της οικογένειας σας...  Κάντε τα όλα BackUp και συγχρονίστε τα όλα έχοντας πρόσβασε σε όλα από παντού…


Μη χάσετε ποτέ ξανά τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα ψηφιακά σας δεδομένα από το κινητό, τον υπολογιστή, το laptop και το tablet σας! 

 

Προστατέψτε όλα τα δεδομένα σας. Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε στον κόσμο. Γρήγορο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση.

 

Και όλα αυτά μόνο με 9$/μηνα ή 99$ τον χρόνο…

 

Δοκιμάστε το για ένα μήνα και θα εκπλαγείτε…

 

Και ακόμα καλύτερα εφόσον σας άρεσε πείτε το και στους φίλους σας και κερδίστε!.....

GotBackUp https://4all.gotbackup.com/

 

 Καλή σας ευκολία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου